HomeOverzichtService en onderhoud

Ontwerp uw eigen poort. Klik hier

Particulieren - Service en onderhoud

STORINGEN

Bij een storing belt u 24 uur per dag: 0183 - 56 20 38. Wij zullen ons uiterste best doen om uw storing snel en blijvend te verhelpen. Klanten met een DJS onderhoudsabonnement genieten vele voordelen.

SERVICE EN GARANTIE

Bij een door DJS hekwerken geleverde automatische poort kiest u voor een professioneel systeem. Nadat het product is geplaatst moet u er op kunnen vertrouwen dat alles naar wens blijft functioneren.

Op onze poorten is standaard een garantietermijn van 2  jaar van toepassing. Om de levensduur van uw systeem te verlengen en bedrijfszekerheid te garanderen, is het noodzakelijk de aandrijving regelmatig te inspecteren, te onderhouden en eventueel opnieuw in te regelen.

ONDERHOUDSABONNEMENT

Door jaarlijks onderhoud aan uw automatische poort te laten uitvoeren voldoet u tevens aan de wettelijke eisen, zoals opgesteld in de NEN-EN 13241-2, omtrent het veilig functioneren van uw automatische poort.

Om u de service te kunnen verlenen die u wenst hebben wij verschillende servicelevels voor uw automatiseringssysteem en accessoires ontworpen. De verschillende mogelijkheden van onze onderhoudsabonnementen zijn bij ons op te vragen.